Mallaskoski on kutsuttu ainoana suomalaisena panimona Baltian arvostetuimmille olutfestivaaleille

Baltian suurin pienpanimofestivaali on Viron arvostetuimman ja palkituimman Põhjala-panimon järjestämä craftolut-tapahtuma. Tallinn Craft Beer Weekend -tapahtuma järjestetään Tallinnassa 1.-2. huhtikuuta. 

Mallaskosken Panimo on ainoa suomalainen panimo, joka on kutsuttu mukaan Tallinn Craft Beer Weekend -tapahtumaan. Kutsun saaminen on kunnia-asia, sillä festivaaleille valitut panimot ovat todella korkeatasoisia. Tapahtumaan ei oteta vastaan ilmoittautumisia. Mukana tapahtumassa on 31 arvostettua pienpanimoa Jenkkejä myöten mm. BrewDog, Mikkeller, Cigar City Stone ja Buxton. Jokainen festivaaleille valittu panimo osallistuu tapahtumaan kahdeksalla korkealaatuisella oluella.

Pienpanimofestivaali ei rajoitu vain kaksipäiväiseen festivaaliviikonloppuun. Tallinnassa järjestetään viikon aikana teeman alla lukuisia ruokaan ja olueen liittyviä tempauksia, tapahtumia sekä hanojen "valtauksia". Tallinn Craft Beer Weekend -tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2015 ja se oli jättimenestys. Viime vuonna tapahtuma myytiin loppuun, mutta tänä vuonna festivaali myi loppuun jo ennakkoon. 

Mallaskosken Panimon Tallinn Craft Beer Weekend -tapahtumaan osallistuvat oluet: 

1. Black IPA 2. Black Pils 3. Black Imperial Rye (Euroopan ensi-ilta) 4. Mallaskoski / Donut Island India Pale Lager (ensi-ilta) 5. Mallaskoski / Plevna / Beer Hunter's Mount Evans Farmhouse Ale (ensi-ilta) 6. Dark Hop Ale 5,5% 7. Mosaic Wheat Lager 8. Summer WIPA 

Tiedustelut: 

Marsaana Communications Oy, Mia Mark, mia@marsaana.com 

Servaali, tuotepäällikkö, Henrik Larkio, henrik.larkio@servaali.fi 

Mallaskosken Panimo, panimomestari Jyri Ojaluoma, jyri.ojaluoma@mallaskoski.fi