Takaisin Tyhjennä haku

Bolla Prosecco Organic Extra Dry

Rypäleet tähän viiniin kerättiin luonnonmukaisesti viljellyiltä tarhoilta Veneton viinialueen länsiosissa. Ideologian mukaisesti kemikaaleja ja synteettisiä lannoitteita ei tarhoilla käytetä. Kuohuviinikäyminen tapahtuu terästankeissa Charmat-menetelmällä Glera-rypäleiden luontaisen aromaattisuuden säilyttämiseksi ja äärimmäisen raikkauden saavuttamiseksi. 

Viinin tuoksu on heleä ja puhdas. Siitä voi löytää limettiä, greippiä, mineraalisuutta ja hieman yrittisyyttä. Kuohu on pehmeä ja kermaisen runsas. Alta paljastuu kuiva ja raikas maku, jossa maistuu mm. kypsän päärynän ja melonin vivahteet. Kokonaisuus on erittäin puhdaspiirteinen ja pirteä, kuten hyvän Proseccon kuuluukin olla. 

Bolla Prosecco Organic on varsinainen jokapaikan höylä: erinomainen aperitiivina, seurustelujuomana ja ruokapöydässä. Parhaimpia yhdistelmiä ovat sekalaiset alkupalat, hedelmäiset salaatit sekä pizzat ja piirakat.

Servaalin tuotenumero:
3432703
Tuoteryhmä:
Kuohuviinit
Maa/alue:
Italy
Pakkaustyyppi:
0,75 l pullo
Myyntierä:
6 plo/ltk
Saatavuus:
HRC
EAN:
8008960685888
Alkoholiprosentti:
11,0
Luomu:
Kyllä
Laatikkokoko:
6
Rypäle:
Glera
Sokerimäärä:
13 g/l
Tuottaja:
Bolla

Tietoja tuottajasta:

Niin kuin monet menestystarinat myös Bolla sai alkunsa yhdestä miehestä. Abele Bolla piti pientä hotellia Venetossa, ja päätti vuonna 1883 alkaa valmistaa valkoviiniä vierailleen. Näin syntynyt Soaveksi nimetty viini sai niin suuren suosion, että Bollan perhe päätti omistautua viinien valmistukseen. Viinit rantautuivat pian myös Amerikkaan, ja erityisesti Hollywoodiin, missä esimerkiksi Frank Sinatra vaati aina pöytäänsä ensimmäiseksi pullon Bollan Soavea. Vuonna 1953 Abelen poika Alberto sai lapsiltaan syntymäpäivälahjaksi omalla kuvallaan etiketöidyn pullon lempiviiniään, joka oli nimetty Amaroneksi. Tämä oli ensimmäinen Amaronen markkinointitoimenpide, ja siitä alkoi Italian tunnetuimman viinin maailmanlaajuinen suosio. Nyt 130 vuotta myöhemmin Bollan useasti palkittujen viinien rypäleet kerätään edelleen käsin, ja viinit ilmentävät uskollisesti Veneton alueen klassisia viinityylejä. BOLLA. THE SOUL OF GREAT ITALIAN WINE.

Linkki tuottajan kotisivuille: http://www.bolla.it

Servaali

Sivustomme sisältävät tietoa myös alkoholijuomista, joten jatkaaksesi sinun on oltava täysi-ikäinen.

Jatka

Our web pages also contain information on alcoholic beverages. If you wish to continue you should be over 18.

Continue