Takaisin Tyhjennä haku

Duvel Tripel Hop Citra

Duvel-fanien äänestämä paras Duvel Tripel Hop versio koskaan! Citralla humaloitu Duvel oli myynnissä viimeksi 2012 ja on nyt kovan kysynnän myötä saatavilla vuoden ympäri.

Keväisin kuumeisesti odotettu DuvelTripel Hop saavutti poikkeuksetta vuosittain suuren suosion ja 2017 Duvel-fanit saivat lopulta äänestää omaa suosikkiaan, joka valittaisiin Tripel Hop-sarjan vakituiseksi versioksi. Citra- humaloitu Duvel sai valtavan äänivyöryn ja täten sitä käytetään jatkossa Duvel Tripel Hop -oluen kolmantena humalalajikkeena. Nyt tämä kyseinen herkku on saatavilla myös Suomessa!

Edelleen trendikäs Citra-humalalajike rikastaa perinteistä Duvelia raikkailla greipin aromeilla. Kokonaisuutena Duvel Tripel Hop Citra on trooppisen hedelmäinen ja myös aavistuksen katkerampi kuin vanhempi veljensä.

Servaalin tuotenumero:
1002629
Tuoteryhmä:
Oluet, Belgialaiset pintahiivaoluet
Maa/alue:
Belgium
Pakkaustyyppi:
0,33 l pullo
Myyntierä:
24 plo/ltk
Saatavuus:
HRC
EAN:
5411681401164
Alkoholiprosentti:
9,5 %
Tuottaja:
Duvel-Moortgat

Tietoja tuottajasta:

Duvelia valmistaa vuonna 1871 perustettu itsenäinen DuvelMoortgat –panimo. Moortgatin panimo sijaitsee pienessä Breendonkin kylässä lähellä Brysseliä. Panimon ehdoton päätuote on Duvel, muita tuotemerkkejä ovat mm. Maredsous-luostarioluet, vaalea pintahiivaolut nimeltä Vedett ja tonttuoluistaan tunnettu Brasseried’Achouffe.

Linkki tuottajan kotisivuille: http://www.duvel.com/

Servaali

Sivustomme sisältävät tietoa myös alkoholijuomista, joten jatkaaksesi sinun on oltava täysi-ikäinen.

Jatka

Our web pages also contain information on alcoholic beverages. If you wish to continue you should be over 18.

Continue