Takaisin Tyhjennä haku

Juan Gil 4 Meses Monastrell

Viiniin käytetyt kasinpoimitut rypäleet tulevat viinitarhoilta, joiden köynnökset ovat keskimäärin 40 vuoden ikäisiä. Tarhat sijaitsevat 700 metrin korkeudessa Aragonassa Jumillan viinialueella. Viinistä osa kypsyy ranskalaisissa ja osa amerikkalaisissa tammitynnyreissä neljän kuukauden ajan.

Viini on väriltään syvän kirsikanpunainen. Tuoksu on kypsän hedelmäinen ja siinä on luumua, kirsikkaa sekä kevyesti tammea. Viini on täyteläinen, runsaan hedelmäinen ja pehmeät tanniinit antavat sille ryhtiä. Jälkimaku on pitkä ja vivahteikas.

4 Meses sopii hyvin voimakkaiden liharuokien seuraksi, kuten riistan sekä grillatun, punaisen ja paahdetun lihan kanssa. Myös pataruoat ja juustot sopivat erinomaisesti tämän luonteikkaan viini seuraksi. Juan Gilin viinit valmistetaan alusta loppuun ilman eläinperäisiä aineita eli ne sopivat hyvin vegaaneille.

Vegaaniystävällinen.

Servaalin tuotenumero:
3132501
Tuoteryhmä:
Punaviinit
Maa/alue:
Spain
Pakkaustyyppi:
0,75 l pullo
Myyntierä:
6 plo/ltk
Saatavuus:
Alko, HRC
EAN:
8437005068001
Alkoholiprosentti:
15
Laatikkokoko:
6
Rypäle:
Monastrell
Sokerimäärä:
3 g/l
Tuottaja:
Bodegas Juan Gil

Tietoja tuottajasta:

Vuonna 1916 Juan Gil Gimenez perusti yhdessä poikansa kanssa viinitilan. Tänä päivänä viinitilaa johtaa Miguel Gil Vera neljännessä polvessa. Viinitila on osa Gil Family Estatesryhmittymää, johon kuuluu seitsemän viininvalmistajaa eri puolilla Espanjaa. Ryhmittymällä on käynnissä useita viininvalmistukseen liittyviä projekteja mm. alkuperäislajikkeiden ja vanhojenköynnösten elvyttämiseksi. Juan Gilin viinit valmistetaan alusta loppuun ilman eläinperäisiä aineita eli ne sopivat hyvin vegaaneille. Tuotanto on myös erittäin luonnonmukaista ja osalla tilan viineistä onkin jo sertifikaatti.

Linkki tuottajan kotisivuille: http://www.juangil.es

Alkon tuotenumero: 913967

Servaali

Sivustomme sisältävät tietoa myös alkoholijuomista, joten jatkaaksesi sinun on oltava täysi-ikäinen.

Jatka

Our web pages also contain information on alcoholic beverages. If you wish to continue you should be over 18.

Continue