Takaisin Tyhjennä haku

Postales Del Fin Del Mundo Cabernet Sauvignon-Malbec

Patagonian viileässä ilmanalassa syntynyt Postales Cabernet Sauvignon-Malbec on kokenut malolaktisen käymisen ja sen valmistuksessa ei ole käytetty tammea, mikä tekee siitä nuorekkaan ja pehmeän hedelmäisen.

Viinillä on tummanpunainen, violetin sävyttämä väri. Tuoksussa on kypsiä marjoja sekä luumua. Suutuntuma on sopivan täyteläinen, pehmeän tanniininen, pyöreä ja tasapainoinen. Raikas ja puhdas maku on mustien marjojen sävyttämä. Raikkautensa ja notkean olemuksensa ansiosta viini on hyvin monipuolinen ruokakäytössä, sopien loistavasti noutopöydän antimille. Pieni määrä jäännössokeria tekee Postalesista myös hyvän kumppanin mausteisemmillekin ruuille. Suositeltava tarjoilulämpötila: 16-18 astetta.

Servaalin tuotenumero:
3131602
Tuoteryhmä:
Punaviinit
Maa/alue:
Argentina
Pakkaustyyppi:
0,75 l pullo
Myyntierä:
6 plo/ltk
Saatavuus:
Alko, HRC
EAN:
7798099590078
Alkoholiprosentti:
14
Laatikkokoko:
6
Rypäle:
Cabernet Sauvignon, Malbec
Sokerimäärä:
5 g/l
Tuottaja:
Bodega Fin del Mundo

Tietoja tuottajasta:

Bodega del Fin del Mundo oli ensimmäinen viinitila Neuquénin maakunnassa Patagoniassa vuonna 1996, kun Julio Viola aloitti viinitarhaprojektinsa. Talon nimi ”viinitalo maailman laidalla” on paljon puhuva: maaperä on lähes aavikkoa, eikä moni uskonut, että maanviljely on alueella mahdollista.

Vuonna 2003 ensimmäinen sato saatiin markkinoille ja viiden ensimmäisen vuoden aikana viinit keräsivät kilpailuissa yli 150 palkintoa. Fin del Mundon huikean menestyksen jälkeen alue on houkutellut monia muitakin viinitaloja. Tilan pääviinintekijänä toimii vuonna 2006 Argentiinan parhaaksi viinintekijäksi valittu Marcelo Miras, jonka kanssa yhteistyötä tekee maailman tunnetuin viinikonsultti Michel Rolland.

Linkki tuottajan kotisivuille: http://www.bodegadelfindelmundo.com

Alkon tuotenumero: 924797

Servaali

Sivustomme sisältävät tietoa myös alkoholijuomista, joten jatkaaksesi sinun on oltava täysi-ikäinen.

Jatka

Our web pages also contain information on alcoholic beverages. If you wish to continue you should be over 18.

Continue