Takaisin Tyhjennä haku

Puklavec & Friends Cabernet Sauvignon - Merlot  

Täyteläinen, ryhdikäs ja kypsän tanniininen. Intensiivinen kypsien marjojen, suklaan ja mausteiden sävyttämä maku. Viini sopii grillatun punaisen naudanlihan tai lammaspaistin & vihannesten kera. Maista myös hanhenmaksa-crostinin kanssa tai tryffelillä maustetun pastan kera. Viininvalmistuksella on Sloveniassa hyvin pitkä ja kunniakas historia. Pohjois-Italian ja Itävallan kainalossa se kuuluu ilmastollisesti maailman parhaimpiin viiininviljelyalueisiin.

Servaalin tuotenumero:
3133002
Tuoteryhmä:
Punaviinit
Maa/alue:
Pakkaustyyppi:
0,75 l pullo
Myyntierä:
6 plo/ltk
Saatavuus:
HRC
EAN:
3760020781156
Alkoholiprosentti:
14,0
Laatikkokoko:
6
Rypäle:
Cabernet Sauvignon, Merlot
Tuottaja:
Puklavec & Friends

Tietoja tuottajasta:

Puklavec & Friendsin viinitilan nimi kuvastaa perheen filosofiaa tehdä helposti lähestyttäviä viinejä, joita nautitaan yhdessä ystävien kanssa: ”The best things in life should be shared with others.”

Viinitalon juuret juontuvat vuoteen 1898, jolloin Ormožin kylään perustettiin Kellarimestarien yhdistys, joka muutettiin myöhemmin osuuskunnaksi. Martin Puklavecin kunnianhimoisen työn ansiosta viinitalo kehittyi laatuviinientuottajana vaikeinakin poliittisina aikoina. Viinejä nautittiin jopa Englannin hovissa, jossa ne olivat kuningataräidin suosiossa. Kellarin nykyinen 50-luvulle ulottuva vanhojen vuosikertojen kokoelma kertoo viinien huikeasta laadusta.

Vuonna 2009 Martin Puklavecin poika Vladimir osti viinitalon takaisin perheensä omistukseen, ja uudet tuulet puhalsivat viinikellareissa ja tarhoilla. Puklavec on ollut keskeisesti vaikuttamassa Slovenian viinien kansainväliseen nousuun ja perhe valittiin maailman 50 johtavan viiniperheen joukkoon vuonna 2013 (Families of Wine, Meininger Media).

Slovenia on todellinen uusi tähti Euroopan viinikartalla. 1991 saavutetun itsenäisyyden jälkeen viinin valmistuksessa omaksuttiin kansainväliset standardit ja EU-jäsenyyden myötä maassa noudatetaan yhteisön viinilakia, mutta viininvalmistuksella on Sloveniassa kuitenkin hyvin pitkä ja kunniakas historia. Pohjois-Italian ja Itävallan kainalossa se kuuluu ilmastollisesti maailman parhaimpiin viiininviljelyalueisiin.

Linkki tuottajan kotisivuille: http://www.puklavecandfriends.com

Servaali

Sivustomme sisältävät tietoa myös alkoholijuomista, joten jatkaaksesi sinun on oltava täysi-ikäinen.

Jatka

Our web pages also contain information on alcoholic beverages. If you wish to continue you should be over 18.

Continue