Takaisin Tyhjennä haku

Rivetto Barbera d’Alba Nemes  

Rivetton huokein Barbera d'Alba edustaa viinityyliä ja rypälelajiketta erittäin puhdaspiirteisellä tavalla. Käsin poimittujen rypäleiden mehu kävi viiniksi terästankeissa, minkä jälkeen viini sai kypsyä 30 hehtolitran kokoisissa slavonialaisissa terässammioissa, joista ei juurikaan irtoa viiniin tammiaromia.

Intensiivinen punainen väri, keskitäyteläinen maku ja silkkisen pehmeät tanniinit. Viinissä on runsaan hedelmäinen maku, josta voi löytää tummia kypsiä kirsikoita, nahkaa ja aavistuksen mineraalisuutta. Viini voi säilyttää useita vuosia, mutta se on juotavissa välittömästi.

Barbera d'Alba soveltuu hyvin yleisviiniksi tummille liharuuille, pastoille ja lihapadoille sekä vuoristojuustoille ja leikkelelautasille.

Servaalin tuotenumero:
3131401
Tuoteryhmä:
Punaviinit
Maa/alue:
Italy
Pakkaustyyppi:
0,75 l pullo
Myyntierä:
6 plo/ltk
Saatavuus:
Alko, HRC
EAN:
8027275000018
Alkoholiprosentti:
14
Laatikkokoko:
6
Rypäle:
Barbera
Sokerimäärä:
2 g/l
Tuottaja:
Rivetto

Tietoja tuottajasta:

Rivetton perheyritys on kasvanut neljä sukupolven saatossa paikallisesta ruokapuodista kansainvälisesti palkituksi viinitaloksi. Rivetton perheen intohimoinen suhtautuminen alueen maaperään ja paikallisiin rypälelajikkeisiin sekä tinkimätön viiniteon filosofia tuottavat persoonallisia, maaperää ilmentäviä ja hienostuneita viinejä. Decanter valitsi vuonna 2011 Rivetton Barolo Serralunga 2006 ”Vuoden Baroloksi” ja Wine Spectator listasi saman viinin maailman 100 parhaimman viinin listalla sijalle 16!

Linkki tuottajan kotisivuille: http://www.rivetto.it

Alkon tuotenumero: 915167

Servaali

Sivustomme sisältävät tietoa myös alkoholijuomista, joten jatkaaksesi sinun on oltava täysi-ikäinen.

Jatka

Our web pages also contain information on alcoholic beverages. If you wish to continue you should be over 18.

Continue