Takaisin Tyhjennä haku

Vidal-Fleury Châteauneuf-du-Pape

Tämä klassikkoviini on ollut Vidal-Fleuryn tuotannossa jo ennen Châteauneuf-du-Pape-appellaation syntyä 1936. Pitkän maseraa on jälkeen rypälemehu on käynyt viiniksi villihiivoilla. Viiniä on kypsytetty 12 kuukauden ajan sakkojen kanssa suurissa tammitynnyreissä.

Muhkeassa, tummasävytteisessä tuoksussa on kypsää hedelmää (mansikkaa ja herukkaa), yrttejä sekä tallinnurkkaa. Maku on suuntäytteisen muhkea, mutta konsentraation alta löytyy jämäkkä runko ja runsaasti mausteista potkua. Suutuntuma on ryhdikäs ja lihaisa. Viini on eri äin klassinen Châteauneuf-du-Papen ilmentymä ja sen maku tuntuu jatkuvan ja jatkuvan suussa.

Tämä arvokas viini kruunaa hienoimmat liha-ateriat ja se toimii hienosti myös aterian jälkeen kovien juustojen kanssa. Parhaimmillaan viini on 5-10 vuoden ikäisenä, mutta säilyy vielä huomattavasti pidempäänkin.

Servaalin tuotenumero:
3133603
Tuoteryhmä:
Punaviinit
Maa/alue:
France
Pakkaustyyppi:
0,75 l pullo
Myyntierä:
6 plo/ltk
Saatavuus:
Alko, HRC
EAN:
3340060301004
Alkoholiprosentti:
14,5
Laatikkokoko:
6
Rypäle:
Grenache, Mourvèdre, Syrah
Tuottaja:
Vidal-Fleury

Tietoja tuottajasta:

Vuonna 1781 perustettu Vidal-Fleury on Rhônen vanhin jatkuvasti toiminnassa ollut viinitalo. Viinivalikoimassa on 20 viiniä Pohjois- ja Etelä- Rhônen alueilta, mikä on Rhônen tuottajista aluekattavuudeltaan laajin valikoima. Vuonna 2008 perustettu moderni viinikellari mahdollistaa tehokkaan pullotuksen ja varastotilat pitkälle pullokypsytykselle, mutta viinit valmistetaan edelleen tarhojen läheisyydessä sijaitsevissa kellareissa. Vidal-Fleuryn viinit ovat menestyneet vuosittain kansainvälisissä kilpailuissa ja arvosteluissa.

Linkki tuottajan kotisivuille: http://www.vidal-fleury.com

Alkon tuotenumero: 940477

Servaali

Sivustomme sisältävät tietoa myös alkoholijuomista, joten jatkaaksesi sinun on oltava täysi-ikäinen.

Jatka

Our web pages also contain information on alcoholic beverages. If you wish to continue you should be over 18.

Continue