Takaisin Tyhjennä haku

Vidal-Fleury Côtes du Rhône (Magnum)

Rypäleet kerättiin osin käsin ja osin mekaanisesti. Rypäleiden puristusta seurasi pitkä maseraatio: Grenachen osalta kaksi viikkoa, Syrah'n ja Mourvèdren osalta kolme viikkoa. Villihiivakäymistä seurasi malolaktinen käyminen. 70 % viinistä kypsyi hiivasakkojen kanssa terästankeissa, 30 % kypsyi isoissa tammitynnyreissä. Viiniä ei ole suodatettu. Viiniin on lisätty rikkisulfiittia selkeästi keskivertoa vähemmän: kokonaissulfiittimäärä on vain 51 mg/l (vrt. EU:n luomusertifikaatin yläraja luomupunaviinille 100 mg/l).

Tuoksussa on tummaa marjaa, mausteita sekä lihaisia ja maanläheisiä piirteitä. Suutuntuma on keskitäyteläinen, keskitanniininen ja ryhdikäs. Perinteiseen rhônelaiseen tapaan mausta löytyy intensiivisen marjaisuuden ohella myös tuoksunmukaisia ei-hedelmäisiä vivahteita, jotka tuovat kokonaisuuteen särmää ja kiinnostavuutta. Yleisolemus on ronski ja rustiikkinen.

Vidal-Fleury Côtes du Rhône on loistava yleisviini niin punaisille kuin vaaleille lihoille valmistustavasta riippumatta, pizzoille sekä juustoille. Magnum-kokoisena viini on parhaimmillaan kahdeksan vuoden sisällä vuosikerrasta nautittuna.

Servaalin tuotenumero:
3133604
Tuoteryhmä:
Punaviinit
Maa/alue:
France
Pakkaustyyppi:
1,5 l pullo
Myyntierä:
6 plo/ltk
Saatavuus:
Alko, HRC
EAN:
3340060503002
Alkoholiprosentti:
14,0
Laatikkokoko:
6
Rypäle:
Grenache, Mourvèdre, Syrah
Tuottaja:
Vidal-Fleury

Tietoja tuottajasta:

Vuonna 1781 perustettu Vidal-Fleury on Rhônen vanhin jatkuvasti toiminnassa ollut viinitalo. Viinivalikoimassa on 20 viiniä Pohjois- ja Etelä- Rhônen alueilta, mikä on Rhônen tuottajista aluekattavuudeltaan laajin valikoima. Vuonna 2008 perustettu moderni viinikellari mahdollistaa tehokkaan pullotuksen ja varastotilat pitkälle pullokypsytykselle, mutta viinit valmistetaan edelleen tarhojen läheisyydessä sijaitsevissa kellareissa. Vidal-Fleuryn viinit ovat menestyneet vuosittain kansainvälisissä kilpailuissa ja arvosteluissa.

Linkki tuottajan kotisivuille: http://www.vidal-fleury.com

Alkon tuotenumero: 940228

Servaali

Sivustomme sisältävät tietoa myös alkoholijuomista, joten jatkaaksesi sinun on oltava täysi-ikäinen.

Jatka

Our web pages also contain information on alcoholic beverages. If you wish to continue you should be over 18.

Continue