Takaisin Tyhjennä haku

Villa Parini Montepulciano d’Abruzzo

Villa Parini -tuoteperheen viinit tulevat eri puolilta Italiaa laatuluokitelluilta viinialueilta. Ne edustavat omia tyylejään laadukkaalla, helposti lähestyttävällä ja puhdaspiirteisellä tavalla ja ne on hinnoiteltu erittäin kohtuullisesti. 

Tämä 100 % Montepulciano-rypäleistä valmistettu viini tulee Abruzzien viinialueelta Etelä- Italiasta. Se on käynyt ja kypsynyt terästankeissa hedelmäisyyden korostamiseksi. 

Tummanpunainen viini tuoksuu kypsältä luumulta ja kirsikoilta. Maku on kypsän hedelmäinen, melko runsas ja pehmeä. Maukas viini saa ryhtiä ja raikkautta eloisilta hapoilta. 

Villa Parini Montepulciano d'Abruzzo on mutkaton, miellyttävän makuinen viini, jota juo mielellään sellaisenaan, mutta se toimii myös erittäin monipuolisesti ruokapöydän juomana. Pihville saattaa joku kaivata hieman voimakkaampaa viiniä, mutta muutoin tässä on varsinainen joka paikan höylä niin liha- kuin kasvisruuillekin. Peri-italialaiseen tapaan tomaattiset kastikkeet muodostavat hienon liiton tämän viinin kanssa.

Servaalin tuotenumero:
3132713
Tuoteryhmä:
Punaviinit
Maa/alue:
Italy
Pakkaustyyppi:
0,75 l pullo
Myyntierä:
12 plo/ltk
Saatavuus:
HRC
EAN:
8000160649622
Alkoholiprosentti:
12,5
Laatikkokoko:
12
Rypäle:
Montepulciano
Sokerimäärä:
5 g/l
Tuottaja:
GRUPPO ITALIANO VINI S.P.A


Servaali

Sivustomme sisältävät tietoa myös alkoholijuomista, joten jatkaaksesi sinun on oltava täysi-ikäinen.

Jatka

Our web pages also contain information on alcoholic beverages. If you wish to continue you should be over 18.

Continue