Takaisin Tyhjennä haku

Rapitalà Sicilia Bianco

Tämä viini on miellyttävä yhdistelmä perinteistä sisilialaista rypälettä Catarattoa ja kansainvälistä suosittua Chardonnayta. Tämä moderni yhdistelmä tuottaa raikkaan hedelmäisen ja elegantin viinin, jossa on miellyttävästi happoja. Viinissä on kirkas, kullankeltainen väri ja sen tuoksu on puhtaan intensiivinen hedelmäinen. Täyteläisen aromikas hedelmäisyys viinissä yhdistyy sisilialaisten valkoviinien tyypilliseen pehmeyteen. Hyvin monikäyttöinen viini, joka kestää rasvaisemmankin kalaruoan. Viini sopii oivasti myös alkuruokien ja vaalean lihan kanssa nautittavaksi.

Servaalin tuotenumero:
3232702
Tuoteryhmä:
Valkoviinit
Maa/alue:
Italy
Pakkaustyyppi:
0,75 l pullo
Myyntierä:
6 plo/ltk
Saatavuus:
Alko, HRC
EAN:
8002010689635
Alkoholiprosentti:
13,0
Laatikkokoko:
6
Rypäle:
Catarratto, Chardonnay
Sokerimäärä:
3 g/l
Tuottaja:
Tenuta Rapitalà

Tietoja tuottajasta:

Tenuta Rapitalàn isäntä, Hugues Bernard, Gatinaisin kreivi, on syntyjään ranskalainen. Hänen vaimonsa, Gigi Guarrasi, kuuluu Palermon suuriin sukuihin ja yhdessä he päättivät lähteä suureen seikkailuun; rakennuttamaan uudelleen maanjäristyksen täysin tuhoamaa Tenuta Rapitalàn viinitilaa. Tarhoille istutettiin tyypillisiä sisilialaisia lajikkeita Nero d`Avolaa ja Catarratoa sekä tunnettuja kansainvälisiä lajikkeita, kuten Chardonnayta ja Pinot Neroa. Viinikellarit varustettiin uudenaikaisella kalustolla. 

Tenuta Rapitalà käsittää 175 hehtaaria, joista viininviljelyksessä on 105 hehtaaria. Rabid- Allah ("River of Allah") virtaa viinitarhojen läpi. Jo nimestä voi päätellä, että kyseinen alue on ollut asuttuna aina antiikin ajoista lähtien. Tänään Tenuta Rapitalà kuuluu Sisilian arvostetuimpiin viinitaloihin ja talon emäntä ja isäntä vaalivat tilaansa ja sen viininviljelystä sisilialaisittain suurella sydämellä.

Linkki tuottajan kotisivuille: http://www.rapitala.it

Alkon tuotenumero: 903947

Servaali

Sivustomme sisältävät tietoa myös alkoholijuomista, joten jatkaaksesi sinun on oltava täysi-ikäinen.

Jatka

Our web pages also contain information on alcoholic beverages. If you wish to continue you should be over 18.

Continue