Takaisin Tyhjennä haku

Tenuta Ulisse Pecorino

Käsinpoimitut rypäleet on poimittu 20 vuotta vanhoista köynnöksistä Crecchio-Lancianon tuotantoalueelta. Käyminen ja kypsytys tapahtuivat terästankeissa. Viinissä on rikkisulfiittia vain 40-50 mg/l, joka on noin puolet tyypillisestä kaupallisen viinin määrästä. 

Viini on väriltään kirkkaan kellertävä. Tuoksussa on sitrusta, päärynää ja eksoottisia hedelmiä kuten papaijaa. Maku on kypsä, runsas ja leveä, mutta viinin happorakenne on kuitenkin erinomainen. Kokonaisuus on raikas, ryhdikäs ja yksinkertaisen herkullinen. 

Ruokasuosituksena kalaisat alkuruuat, äyriäiset ja muut kalaruoat. Myös vaaleat liharuoat (kana, possu), risotto, täyteläisemmät kasvisruoat, gratiinit, ruokaisat salaatit kuten ceasarsalaatti, suolaiset piirakat. 

Pecorino on sekä vaalea rypäle että tunnettu lampaanjuusto ja ne sopivat myös yhdessä nautittavaksi - kokeile!

Servaalin tuotenumero:
3233401
Tuoteryhmä:
Valkoviinit
Maa/alue:
Italy
Pakkaustyyppi:
0,75 l pullo
Myyntierä:
6 plo/ltk
Saatavuus:
Alko, HRC
EAN:
8033829960035
Alkoholiprosentti:
13,0
Laatikkokoko:
6
Rypäle:
Pecorino
Sokerimäärä:
5 g/l
Tuottaja:
Tenuta Ulisse

Tietoja tuottajasta:

Tenuta Ulisse kuuluu Abruzzon viinialueen arvostetuimpiin ja innovatiivisimpiin tuottajiin. Perheen kaksi veljestä, visionäärit Antonio ja Luigi perustivat nykyiset viljelmät (35 ha) vuonna 2006 Chietin maakuntaan. Viljelmät sijaitsevat Majella -vuoriston ja Adrianmeren välisillä, loivilla terassirinteillä. Itse viinintuotantolaitos edustaa modernia, dynaamista tuotantoa yhdistäen uuden viininvalmistusteknologian ja alueen alkuperäisiä rypälelajikkeita tarjoten tervetullutta vaihtelua viininystäville. Tuotantoteknologia ja laitteisto ovat suunniteltu erityisesti pienehköjen erien valmistukseen. Tenuta Ulissen viinien tyylissä erityishuomion saavat maaperäin ainutlaatuisuus, joka tulee esiin jälkimaussa. Viinien silkkimäinen rakenne on seurausta erittäin huolellisesta rypäleiden lajittelusta ja jäähdyttämisestä valmistusprosessissa.

Linkki tuottajan kotisivuille: http://www.tenutaulisse.it

Alkon tuotenumero: 956957

Servaali

Sivustomme sisältävät tietoa myös alkoholijuomista, joten jatkaaksesi sinun on oltava täysi-ikäinen.

Jatka

Our web pages also contain information on alcoholic beverages. If you wish to continue you should be over 18.

Continue