Etsimme harjoittelijaa toimitusketjutiimiin

7. toukokuu 2021

Etsimme Servaalille
HARJOITTELIJAA TOIMITUSKETJUTIIMIIN
Toiveissamme on löytää henkilö, joka on kiinnostunut tilaus-toimitusketjun monipuolisesta maailmasta ja innostunut oppimaan. Tarjoamme harjoittelijapaikkaa kesälle 2021. Perehdytyksen tehtävään aloitamme heti sopivan henkilön löydyttyä.
Toimitusketjutiimissä pääset näköalapaikalle perehtymään laaja-alaisesti premium-juomien maahantuonnin osto- ja myyntitoimen tehtäviin.

Harjoittelussa pääset perehtymään osto- ja myyntitoimen tehtäviin, sekä muihin juomien maahantuontiin ja jakeluun liittyviin tehtäviin, kuten
– ostotilausten viemiseen toiminnanohjausjärjestelmään
– kuljetustilausten tekemiseen
– ostoseurantaan
– vastaanottojen tarkastukseen
– osto- ja rahtilaskujen tarkastukseen
– varastohallintaan ja seurantaan
– toimitus- ja sanomaliikenteeseen
– hinnasto- ja valikoimahallintaan
– myynnin tukeen
– yritysasiakkaiden asiakaspalveluun
– myyntitilausten viemiseen toiminnanohjausjärjestelmään
– osto- ja myyntiraportointiin

Sidosryhmiisi kuuluvat oman organisaation lisäksi mm. asiakkaat, emoyhtiö, ulkoiset varasto-operaattorit ja kuljetusyhtiöt.

Edellytämme sinulta:
• Innostusta oppimiseen, tarkkaa ja vastuullista työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
• Suomen kielen sujuvaa sekä englannin kielen hyvää osaamista (muu kielitaito katsotaan eduksesi)
• Hyvät IT-taidot ja Excelin hallinta helpottavat työskentelyäsi
• Joustavuus mahdollistaa eri tehtäväkokonaisuuksien oppimisen

Harjoittelijasopimuksen pituudesta voimme neuvotella opintojesi mukaan, toivomme kuitenkin harjoittelupaikan laaja-alaisuudesta johtuen vähintään kahden kuukauden jaksoa. Voimme tarjota myös mahdollisuuden tehdä lopputyö yhteistyössä yrityksemme kanssa ja olemme valmiita neuvottelemaan harjoittelujakson jälkeen tuntityösopimuksesta. Harjoittelu sijoittuu arkisin toimistoaikoihin klo 8–16 välille. Toimipaikka sijaitsee hyvien yhteyksien äärellä Helsingin Hakaniemessä.

Lisätietoja harjoittelupaikasta antaa toimitusketjupäällikkö Riku Virtanen. Rikun tavoitat sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 13.5 ja 19.5.2021 klo 13-15 numerosta +358 44 393 3903.

Tartu tilaisuuteen ja hae paikkaa lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi oheisen linkin kautta 21.5.2021 mennessä.

Linkki hakemukseen: https://web103.reachmee.com/ext/I006/1218/apply?site=10&lang=FI&validator=0f593ff08d140fee994d37b7b98ed2b9&job_id=115

 

Servaali Oy on Suomen johtavia alkoholialan maahantuontiyrityksiä, keskeisimpinä vahvuusalueinaan panimotuotteet ja viinit. Kivijalkana on kaksi suomalaista omistajayritystä, Olvi Oyj, joka on 140 vuotta vanha juomatuotteiden valmistaja sekä yli 25 vuotta juomatuotealalla toiminut Momentin Group Oy. Tämä asetelma takaa ainutlaatuisen ja vahvan aseman markkinassa.