Hae markkinointiasiantuntijaksi tiimiimme

24. tammikuun 2022

Servaali Oy on Suomen johtavia alkoholialan maahantuontiyrityksiä. Kivijalkana on suomalainen omistajayritys Olvi Oyj, joka on 143 vuotta vanha juomatuotteiden valmistaja.

 

Vastaat esimiehen ohjauksessa ja yhteistyössä tuotepäälliköiden kanssa yrityksen kuluttajaviestinnästä Viinivinkki-, Olutvinkki- ja Virvoitusvinkki-kanavissa Facebookissa ja Instagramissa ja sähköpostissa. Tehtävä pääpaino on mainostekstien luomisessa, graafisessa suunnittelussa ja kohdennetun mainonnan ostamisessa. Tehtävä on uusi, joten pääset vaikuttamaan toimenkuvan muotoutumiseen oman osaamisesi ja näkemyksesi pohjalta. Emme edellytä aiempaa tuotetuntemusta. Tehtävässä yhdistyvät suunnittelu ja suorittaminen ja tuloksellisuuden mittaaminen.

 

Työhön liittyvät eri tehtävät:

  • SoMe-kanavien seuraajien ja sähköpostin tilaajien määrän kasvattaminen (orgaaninen, kilpailut/arvonnat)
  • Viikoittaisten sähköpostien (keskimäärin 2-3/viikko) luominen annettujen briiffien pohjalta
  • Sisällön tuottaminen Facebook- ja Instagram-tileille ja mainostaminen näissä kanavissa
  • Tuotepäälliköiden tukeminen markkinointitoimenpiteissä
  • Vastuu yrityksen digitaalisista kanavista

 

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta ja/tai näyttöjä menestyksekkäästä digitaalisesta markkinoinnista. Tehtävä edellyttää hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja, vahvaa suomen kielen kirjallista taitoa ja yleisimpien kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmien sujuvaa hallintaa. Erityisesti arvostamme idearikkautta, innostuneisuutta ja aloitteellista otetta ja tehokkuutta. Kokemus videoiden tuottamisesta katsotaan eduksi.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen toimenkuvan laadukkaiden tuotteiden parissa. Pääset vaikuttamaan toimintaan laajasti ja saat ympärillesi sparraavan, kannustavan ja yhteen hiileen puhaltavan tiimin. Luotettavana ja jämptinä työnantajana takaamme hyvät kehittymismahdollisuudet, tuloksellisen työn mahdollistavat laadukkaat työvälineet sekä konsernin henkilöstöedut. Työskentely tapahtuu pääosin toimistollamme Hakaniemessä.

 

Jos koet olevasi hakemamme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen 4.2.2022 mennessä oheisen linkin kautta https://web103.reachmee.com/ext/I006/1218/job?site=10&lang=FI&validator=0f593ff08d140fee994d37b7b98ed2b9&job_id=p139

 

Lisätietoja tehtävästä antaa kategoria- ja myyntikanavapäällikkö Ilkka Lumme 27.1.2021 klo 13-15 ja 31.1.2022 klo 9-11 puhelinnro 040 834 5051.