Servaali Oy on solminut jakelusopimuksen The Helsinki Distilling Companyn (HDCO) kanssa

28. syyskuun 2018

Servaali Oy on solminut jakelusopimuksen The Helsinki Distilling Companyn (HDCO) kanssa.

Sopimus mahdollistaa HDCO:n tuotteille vielä aiempaakin paremman kattavuuden erityisesti ravintolajakelussa. ”Servaalin kattavuus Suomen horeca-sektorilla on erinomainen. On hienoa tarjota mahdollisuus nauttia Helsinki Whiskeya, Helsinki Dry Giniä ja tietysti Helsinkoi Long Drinkiä ympäri Suomea”, toteaa HDCO:n toimitusjohtaja Séamus Holohan.

Samalla sopimus vahvistaa merkittävästi Servaalin premium-väkevien tarjontaa. ”Olemme iloisia saadessamme The Helsinki Distilling Companyn erinomaiset ja kansainvälisesti palkitut juomat jakeluumme. Niiden myötä voimme tarjota asiakkaillemme yhä laadukkaamman valikoiman juomia”, kommentoi sopimusta Servaalin Business Unit Lead Erkka Schönberg.

HDCO:n tuotteet ovat saatavilla kaikista alan tukkuliikkeistä, Alkosta sekä Helsinki-Vantaan lentokentältä ja useilta laivayhtiöltä. HDCO:n tuotteiden jakelu Alkoon, Duty Free -myymälöihin ja ravintolamyyntiin siirtyy Servaalille lokakuun 2. päivä 2018.

The Helsinki Distilling Company (HDCO) on vuonna 2014 perustettu tislaamo, joka toimii Teurastamon alueella Helsingin Kalasatamassa. HDCO on ensimmäinen helsinkiläinen tislaamo sataan vuoteen.
HDCO tuottaa hedelmäisten ja mausteisten ruisviskien lisäksi muun muassa Helsinki Dry Giniä, Helsinki Applejack-omenaviinaa, Helsingfors Fiskehamns Akvavitia ja suuren suosion saanutta Helsinki Long Drinkiä, joka on sekoitettu Helsinki Dry Ginistä ja verigreipistä. Ensimmäiset HDCO:n viskit valmistuivat syksyllä 2017.
Tislaamon omistajina ovat sen kolme perustajaa, tislaajamestari Mikko Mykkänen ja hänen yhtiökumppaninsa Kai Kilpinen ja Séamus Holohan sekä Olvi Oyj.

Lisätiedot:
Servaali Oy, Erkka Schönberg, , tel: +358 40 0 4243 77
The Helsinki Distilling Company, Kai Kilpinen, , tel: +358 40 64847 81